WilliamAmis
|
|
« Reply #3 on: June 25, 2014, 11:53:12 AM » |
|
1. האם ליצור קשר עם נותן החסות שלך? [Font = Verdana] אם לא, בבקשה ללכת לאזור החברים העיקרי וליצור קשר. [/ B] [/ font]
2. כאשר, אין תגובה לתמיכה, הייתה התוצאה של הניסיונות שלך. ואז, ורק אז, צור איתי קשר מאזור החתימה שלי, בהמשך. אתה בוחר, ולוודא שאתה תגיד לי "אני מוכן לעשות את זה נכון, בפעם הראשונה". [/ B] [/ i]
אני לא אהסס, להגיע בהליכה עד הסוף. אתה תקים, ידע ופעילויות. שאהפוך את GDI, לעבוד איתך. GDI היא חלק ליבה של "הבסיס מוצק" [/ b] וההוצאה היחידה שלנו. רק עד, לעזור לך מספיק לאחרים לעשות את אותו הדבר, כמו שאתה תוכלו לראות. ואז, לא יהיה לך כל הוצאה, רק כדי ללמוד והתקנת הבסיס האיתן שלך. פשוט לקבל את התפיסה שלך בתור. זה, הוא מקבל את זה נכון בפעם הראשונה.
אנו מאמינים, בכך שלא משאירים אדם אחד, כאן לבד.
לא עוד דאגות, רק ידיים על תמיכה בכל יום, לפי צורך. הכל, עם חיי תמיכה שלנו בחינם!
תודה לך, על שלא מוותר. זה, יהיה מה שהופך את בחירה לכישלון. אם אתה אף פעם לא ויתרת, ולמצוא אנשים תומכים. לאחר מכן, כל שיש לך visioned, יגשים.
יש לך את הרוח היזמית, כבר? תן לנו לעזור לך לגדול בצורה נכונה. ואז, אתה פשוט לעזור לאחרים, כפי שאתה בוגר בתעשייה שלנו. זה לא קל, ואתה לבד, הם אחראים לבחירות שלך. אתה צריך להתחייב, לא משנה מה אתגרים להתעורר. אנחנו, יהיו לעבור אותם יחד.
במאי היום הזה להיות, הראשון מני רבים, בבהירות. [/ I] [/ b]
|